Despre Noi

DESPRE URȘII BRUNI

Din timpuri străvechi, ursul a fost asemuit cu furia celor mai puternici războinici “Metsän Kuningas“, stăpân absolut peste munți nesfârșiți și păduri întunecate. Așa a luat naștere, în anul 2018, echipa Urșii Bruni Brașov, fondată de Exclusive (Bogdan B.), Fein (Dorin J.), Marui (Claudiu C.), Moldo (Mircea M.), Raider (Andrei T.).
Echipa este structurată și coagulată de principiul elementar al jocului de Airsoft: fair-play-ul, fără de care jocul în sine nu ar putea exista. Astfel, Urșii Bruni acordă foarte mare atenție conceptelor de onoare, cinste, cât și respectului față de ,,inamic” și față de coechipier – indiferent dacă jocul este de duminică sau de nivel național.
În cadrul jocurilor naționale participăm în formatul unui squad bine structurat. Folosindu-ne de experiența dobândită în timpul antrenamentelor în echipă și jocurilor de duminică, suntem răsplătiți cu satisfacția pe care o căutăm – dar pe care trebuie să o și oferim celorlalți jucători.
Patch Echipa - Ursii Bruni BrasovBlitzkrieg 2019 - Airsoft EventBlitzkrieg 2018 - Airsoft EventOverload 2018 - Airsoft Event

INTRĂ ÎN ECHIPA

Dacă vrei să te alături unei echipe de berzerkeri ai airsoftului, completează formularul și Urșii Bruni te vor contacta!
INTRĂ ÎN ECHIPA
Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov este o echipă formată in jurul ideii de fair play, onoare, respect si camaraderie. Dacă principiile de mai sus iti sunt caracteristice, si dacă vrei sa ai parte de distractie si adrenalina te invităm să ni te alături.
2024 © Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov
Instagram
crossmenu