MI6 Spies

Factiuni Participante: Spionii MI6 si Americanii. Echipele vor fi impartite egal.

Acest mod de joc se bazeaza foarte mult pe comunicare si folosirea statiilor motiv pentru care toti playerii care au statie sunt rugati sa se prezinte cu ele incarcate si pregatite
Dupa inceperea jocului la ajungerea echipelor in respawn echipa americanilor va desemna un GENERAL (de preferabil dintre jucatorii fara statie).Din echipa americanilor, jucatorii care detin statii vor fii separati si li se va da fiecaruia cate o bucata de hartie, playerul care va avea un x pe bucata de hartie va devenii spionul MI-6

Spionul MI6 va avea cel mai important rol din joc deoarece el va fi in echipa americanilor iar rolul lui va fi acela de a se coordona cu echipa spionilor MI6 pentru a captura generalul fara ca echipa americanilor sa realizeze care dintre jucatorii cu statie este spionul.

Spionul MI6 poate intra pe ambele frecvente ale jocului si sa comunice cu ambele echipe dar va trebui sa fie foarte atent deoarece in cazul in care americanii isi vor da seama cine este spionul jocul se va sfarsi cu victoria americanilor.

Pentru a castiga jocul, echipa spionilor MI6 va trebui sa captureze generalul americanilor si sa-l escorteze catre Sediul MI6 unde vor trebui sa-l protejeze timp de 10 minute.

Generalul american va avea bleedtime de 30 secunde (dupa ce este lovit de o bila va numara cu voce tare pana la 30 timp in care poate fi reinviat de catre un coechipier prin atingere timp de 5 secunde sau poate fi capturat de catre un jucator MI6 prin atingere instant (in momentul in care generalul este capturat nu va mai putea comunica cu coechipierii decat dupa ce va fi salvat).

Echipa americanilor are 2 obiective: Protejarea Generalului si Descoperirea Spionului.

Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov este o echipă formată in jurul ideii de fair play, onoare, respect si camaraderie. Dacă principiile de mai sus iti sunt caracteristice, si dacă vrei sa ai parte de distractie si adrenalina te invităm să ni te alături.
2024 © Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov
Instagram
crossmenu