Assimilation

Va fi o lupta de asimilare, intre 3 factiuni rivale. Lupta se opreste numai in momentul in care toti cei care participa la joc sunt asimilati in aceeasi factiune.

Modul in care se face asimilarea adversarilor:

In momentul in care un participant este lovit, striga "mort", scoate "carpa mortului" si ramane pe locul unde a murit timp de 60 de secunde, timp in care oricare dintre adversari poate veni la el sa-l asimileze. Ca sa il asimileze, cel care incearca asimilarea trebuie sa tina mana pe "mort" si sa numere cu glas tare 5 secunde. Daca in astea 5 secunde nu este omorat la randul lui, atunci asimilarea este completa. "Mortul" astfel asimilat se duce in noua lui baza, unde isi schimba banderolele cu culoarea noii sale echipe si de unde reinvie apoi instantaneu si lupta pentru noua lui factiune.

Daca in cele 60 de secunde nu vine nici un adversar sa-l asimileze, sau daca cel care a incercat asimilarea a fost "omorat" in timpul celor 5 secunde necesare asimilarii, se considera ca asimilarea nu a avut succes, iar "mortul" se duce in baza proprie de unde revine in joc in aceeasi factiune in care era cand a "murit".

Respawnul se face instant. In respawn nu se sta decat pentru a incarca. Orice participant care este pe teren si nu a scos carpa mortului, poate fi angajat de adversari.

Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov este o echipă formată in jurul ideii de fair play, onoare, respect si camaraderie. Dacă principiile de mai sus iti sunt caracteristice, si dacă vrei sa ai parte de distractie si adrenalina te invităm să ni te alături.
2024 © Asociația Club Sportiv Urșii Bruni Airsoft Brașov
Instagram
crossmenu